theme-sticky-logo-alt
No Image Available

Dituria islame nr 197

 Kategoria: Dituria Islame, Revista  Botuesi: Dituria Islame  Shkarkoni
 Përshkrim:

Numri 197 i revistës “Dituria Islame”
Pos tjerash:
Kurbani, simbol i paqes dhe humanitetit –11
Kushtet e Kurbanit –13
Çka pas festave?! –21
Orientalizmi dhe orientalistët ndërmjet miratimit dhe refuzimit –25
Sikur të mos ishte duaja jonë… –37
Aktu
ale -59

 


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1