theme-sticky-logo-alt
 Përshkrim:

Pos tjerash:
Fjala e Myftiu të Kosovës, Mr. Naim Tërnava në akademinë përkujtimore me rastin e 10-vjetorit të vdekjes së H. Sherif Ahmetit 4
Rrugëtimi i gjatë drejt pavarësisë 7
Komentimi i kaptinës “Jasin” – (4) 8
Vepra e zemrës dhe e gjymtyrëve 14
T’i evitojmë besëtytnitë nga jeta 19
Myderriz Sherif Ahmeti njeriu që i parapriu kohës së vet 37
Aktuale 5
7


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1