theme-sticky-logo-alt
No Image Available
Dituria islame nr 215
 Kategoria: Revista  Botuesi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës Shkarkoni
Përshkrim:

Pos tjerash:
Myftiu Tërnava flet pas kthimit nga Kongresi i Mekës –Ne aty kërkuam që të përshpejtohet njohja e pavarësisë së Kosovës 4
Komentimi i kaptinës “Jasin” – (6) 8
Kaptina – “El-En’am” 10
Fikhu Islam 13
Ndërtimi i shtetit në kohën e Pejgamberit a.s. 16
Të dhëna të reja dhe dilema për Haxhi Ymer Prizrenin 34
Botimi i veprës së Haifz Ali Korçës – ngjarje e madhe kulturore 39
Aktuale 5
8

 KTHEHU
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1