theme-sticky-logo-alt
 Përshkrim:

Pos tjerash:
Trupi Zgjedhor i Bashkësisë Islame të Kosovës rizgjodhi Mr. Naim Tërnavën Myfti të Kosovës edhe për një mandat pesëvjeçar 4
Kosova ka nevojë për paqe e jo për luftëra të reja 11
Ligjërata e Kurban Bajramit 13
Dispozitat e Kurbanit 17
Domethënia e frazës “Allahu ia pastë falë imanin” 22
Traktati i Hudejbijes 25
Njohja, nevoja dhe frika ndaj Zotit! 29
Mediet tona gjithnjë e më të dhunshme dhe më të frikshme për shoqërinë 35
Safahatet vepër me vlera kulturore-historike 44
Aktuale 5
9


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1