theme-sticky-logo-alt
No Image Available

Dituria islame nr 220-221

 Kategoria: Dituria Islame, Revista  Botuesi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës  Shkarkoni
 Përshkrim:

Pos tjerash:
Mesazhi i Myftiu të Kosovës – Mr. Naim ef. Ternava –Haxhi dhe Kurbani determinojnë, secili në mënyrën e vet, vlerat më fisnike e më madhështore për shoqërinë 4
Si t’i qasemi dhunës në emër të fesë 6
Haxhi strumbullar i devotshmërisë kulmore 8
Kurbani – sakrifica 11
Përshëndetje, Qabe e Shenjtë 13
Namazi i natës 16
Ibrahimi dhe Ismaili shëmbëlltyrë e sakrificës dhe flijimit 19
Aktuale 56


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1