theme-sticky-logo-alt
No Image Available

Dituria islame nr 368-369

 Kategoria: Dituria Islame  Botuesi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës  Shkarkoni
 Përshkrim:

Numrat 368-369

Urimi i Myftiut me rastin e Kurban-Bajramit 2
Editorial 4
Hydbeja e Myftiut me rastin e Kurban-Bajramit 5
Dr. Valon Myrta
Tri ëndërrat për katër liritë -Ligjërata e Kurban-Bajramit 7
Duhet që të jemi bashkë, të jemi unik e të kemi unitet 10
Sabri Bajgora
Komentimi i kaptinës El-Ahkaf – (4) 13
Resul Rexhepi
Besimi dhe puna në dritën e fesë islame 17
Gary Miller
Kurani i mrekullueshëm (2) 20
Shpjegimi shkencor i ngjarjes së Jusufit nga kaptina “Jusuf” 23
Dr. Sedat Islami
Durimi si degë e besimit 24
Prof. ass. dr. Rexhep Suma
Shkallët e ndikimit në misionin e daves 28
Haki Sahitaj
Sfida për t’i kuptuar sfidat e myslimanëve 33
S’duhet të lejohet krijimi i bashkësive të tjera fetare me prefiks islam 37
LL.M. Argjent Xheladini
Pengesat martesore (2) 39
Mr. Jasir Krasniqi
Qasje kuranore mbi raportin prindër-fëmijë 42
Nexhmi Hoxha
Madhështia e durimit në Kuranin fisnik (1) 44
Mr. Artan Musliu
Roli ynë karshi thirrjes 47
Edehem Sherkawi
Mospajtimet ndërmjet bashkëshortëve 49
Agron M. Rexhepi, MD, PhD
Morfologjia e kokës (1) 50
Rekomandime nga Konferenca 53
Aktivitete 56


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1