theme-sticky-logo-alt
No Image Available

Dituria islame nr 370

 Kategoria: Dituria Islame  Botuesi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës  Shkarkoni
 Përshkrim:

Numri 370
Editorial 4
Fjala e Myftiut Tërnava në Konferencë 5
Fjala e drejtorit të IHSI-së, z. Bajgora në Konferencë 7
Sabri Bajgora
Komentimi i kaptinës El-Ahkaf – (5) 9
Dr. Ajni Sinani
Muhamedi a.s. i besueshëm dhe besnik 12
Muhamed B. Sytari
Ai ka bezdi nga ezani, unë lutem për të! 14
Hfz. Mehas Alija
Sihariqe hyjnore për durimtarët 16
Argjent Xheladini
Liria e fesë në Kushtetutën e Republikës së Kosovës (1) 17
Mr. Driton Arifi
Vakëfet, këto thesare të çmueshme të civilizimit islam 20
Prof.ass.dr. Rexhep Suma
Kategoritë e të ftuarve në komunikimin e daves 23
Gary Miller
Kurani i mrekullueshëm (3) 28
Nexhmi Hoxha
Madhështia e durimit në Kuranin fisnik (2) 32
Ibrahim Iljazi
Junusi a.s., simbol i dënimit dhe i faljes hyjnore 36
Bajram Zeqiri
Dituria, stoli e besimtarit 38
Prof. dr. Xhenana Efendiq – Semiz1
Reforma dhe kolonizimi agrar serb në vitin 1918 42
Agron M. Rexhepi, MD, PhD
Morfologjia e kokës (2) 46
Amire Prebreza – Sopjani
Shtatori i dytë 48
Dita Botërore e Farmacistëve – 25 shtator 49
Elez Osmani
Në vend të lamtumirës! 51
Aktivitete 53


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1