theme-sticky-logo-alt
No Image Available

Dituria islame nr 376

 Kategoria: Dituria Islame  Botuesi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës  Shkarkoni
 Përshkrim:

Editoriali 4
Sabri Bajgora
Komentimi i kaptinës “Muhamed” 5
Dr. Ajni Sinani
Kurani u jep lexuesve informacion të veçantë që nuk është ditur më herët 8
Mr. Muhidin Ahmeti
Mirë se vjen muaji i madhërishëm Ramazan 10
Prim.dr.med.sc. Ali F. Iljazi
Ta presim Ramazanin sikur të jetë i fundit 13
Husein Gjozo
Takimi me Ramazanin 14
Abdulhamid Mahmud Tuhmaz
Agjërimi 16
Nexhmi Hoxha
Agjërimi i të Dërguarit a.s. 20
Bajram Zeqiri
Agjërimi, shpresë për Rejjanin 24
Blerim Musliu
Po të presim me mall 27
Isa Tërshani
Ramazani dhe agjërimi 28
Mihana Goga-Bekteshi
Ramazani, ilaçi i trupit dhe shpirtit 31
Msc. Abdullah Klinaku
Ramazani në shkrimet e hafëz Ali Korçës 34
Agron M. Rexhepi, MD, MSc, PhD
Agjërimi nga aspekti mjekësor 37
Prof. ass. dr. Musa Vila
Monopoli dhe spekulimi në çmime 39
Mr. Driton Arifi
Pasuritë vakëfnore, një aset i çmueshëm investitor 41
Prof. ass. dr. Rexhep Suma
Ligjërata si formë e diskursit në dave (2) 44
Harun Shabanaj
Pagëzim a vdekje (3) 46
PhD (C) Melihate Zeqiri
Bilinguizmi gjuhësor në Ballkan (2) 49
Aktivitete 51


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1