theme-sticky-logo-alt
No Image Available

Takvimi 2022 – Kohët e namazit

 Kategoria: Takvimi  Botuesi: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës  Shkarkoni
 Përshkrim:

Ditët dhe netët e mëdha në vitin 2022 (1443-1444 h.)

– Nata e Regaibit ………………….. 3.02.2022 – e enjte
– Nata e Miraxhit………………… 27.02.2022 – e diel
– Nata e Beratit …………………… 17.03.2022 – e enjte
– Dita e parë e Ramazanit ………. 2.04.2022 – e shtunë
– Nata e Kadrit……………………. 27.04.2022 – e mërkurë
– Nata e Fitër Bajramit…………… 1.05.2022 – e diel
– Dita e Fitër Bajramit …………… 2.05.2022 – e hënë
– Nata e Kurban Bajramit ………. 8.07.2022 – e premte
– Dita e Kurban Bajramit……….. 9.07.2022 – e shtunë
– Viti i Ri – 1444 Hixhrij ……… 30.07.2022 – e shtunë
– Dita e Ashures……………………. 8.08.2022 – e hënë
– Nata e Mevludit …………………. 7.10.2022 – e premte


 Kthehu
15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal https://dituriaislame.com 300 0 1